Obydwa zespoły podzieliły się punktami a dla Chelsea oznacza to kolejny remis mimo zasilenia zespołu wielomilionowymi transferami. Podczas mecz wydawało mi się, że Soucek d... Dodał: admin 11. 2023 17:20 West Ham v Chelsea: składy Joao Felix, Noni Madueke i Ruben Loftus-Cheek - to trzy nowe twarze w jedenastce na West Ham w porównaniu do ostatniego meczu Chelsea z Fulham. Miejsce w wyjściowym składzie stracili Hakim Ziyech, Conor Gallagher i Mason Mount. Po raz kolejny od pierwszej minuty zagrają Enzo Fernandez i Mykhailo Mudryk. skład Chelsea:Kepa; James, Thiago Silva (c), Ba... Dodał: admin 11. 2023 12:33 Pochwały pod adresem Badiashile'a Benoit Badiashile był prawdopodobnie jednym z mniej wyczekiwanych nabytków w styczniu, jednak po swoim przybyciu na Stamford Bridge nie marnował czasu.
02. 2023 21:14 0 Komentarze: Azpilicueta pod wrażeniem jakości Felixa Cesar Azpilicueta wypowiedział się pochlebnie o niedawnym wzmocnieniu Chelsea w postaci Joao Felixa. Portugalczyk zdążył strzelić pierwszego gola w swoim drugim spotkaniu w barwach The Blues w ostatnim meczu z Fulham. Znałem go z Atletico Madryt kiedy mieliśmy okazję grać przeciwko nim, ale śledziłem też jego grę podczas oglądania La Liga. Byłem zas...
2023 10:38 3 Loftus-Cheek: Te remisy nas wszystkich bolą Ruben Loftus-Cheek nie ukrywa frustracji związanej z podziałem punktów w meczu z West Ham jednak podkreśla, że Chelsea może brać inspirację z tego, co pokazała w pierwszej połowie tego spotkania. Cała szatnia jest rozczarowana wynikiem - w pierwszej połowie dominowaliśmy, tworzyliśmy sobie własne sytuacje. Rywal nie potrafił nam specjalnie zagrozić,...
Chelsea FC - Borussia Dortmund mecz na żywo i transmisja
Borussia Dortmund - Chelsea FC gdzie oglądać za darmo
Borussia Dortmund - Chelsea Londyn transmisja online i tv
Polski Serwis o Chelsea FCPotter o Borussii: To będzie świetny sprawdzian Na jutrzejszy mecz z Borussią skład Chelsea wzmocnią trzej kontuzjowanie ostatnio zawodnicy: Mateo Kovacic, Denis Zakaria i Wesley Fofana. Zabraknie natomiast Raheema Sterlinga który doznał urazu podczas treningu. Wszyscy trzej wspomniani zawodnicy dołączają do składu, już wcześniej mówiłem że powoli będą walczyli o minuty. Naszym wyzwaniem jest ich... Dodał: admin 14.
Borussia Dortmund – Chelsea. Liga Mistrzów, 1/8 finału
Dodał: admin 14. 2023 21:05 Potter: Do Dortmundu z szacunkiem Środowe spotkanie z Borussią to dla Grahama Pottera pierwsza styczność z Ligą Mistrzów w roli trenera, nic dziwnego, że szkoleniowiec nie ukrywa swojej ekscytacji nową dla siebie przygodą. To dla nas fantastyczna szansa i tak to musimy postrzegać. To trudny mecz z przeciwnikiem który ma wysoką jakość. Pamiętajmy, że w naszych szeregach jest wielu p... Dodał: admin 13.
W pierw... Dodał: admin 12. 2023 15:41 Oceny po remisie z West Ham Piłkarzem dzisiejszego meczu między West Ham a Chelsea obrano Joao Felixa. W ocenach dziennikarzy SkySports zrównano go z innym strzelcem gola - Emersonem. Ogólnie rzecz biorąc oceny obydwu zespołów po występie są podobne. oceny Chelsea: Kepa (6), James (7), Badiashile (7), Thiago Silva (7), Cucurella (6), Fernandez (7), Loftus-Cheek (7), Madueke (... Dodał: admin 11. 2023 17:31 Potter: Powinniśmy mieć karnego Po remisie z West Ham Graham Potter miał uwagi odnośnie sędziowania i braku wskazania na jedenastkę dla jego zespołu po zagraniu piłką ręka przez pomocnika Młotów, Tomasa Soucka.
Borussia Dortmund Piłka nożna - Wyniki na żywo, home
Dodał: admin 13. 2023 10:26 1 Felix: Bramka dobrym prognostykiem na przyszłość W meczu z West Ham Joao Felix zdobył debiutanckiego gola w barwach Chelsea -niestety bramka pomogła The Blues jedynie w kolejnym dla ekipy Grahama Pottera podziale punktów. Myślę, że zrobiliśmy wystarczająco dużo, aby wygrać to spotkanie, ale taka jest piłka i trzeba zaakceptować fakt, że że West Ham dobrze bronił się przez całe spotkanie.
Borussia Dortmund - Chelsea Londyn
Liga Mistrzów / 19.00 studio, 20.50 Borussia Dortmund