Hernándeza za Kouassiho a Saného za Choupo-Motinga. 85min – gólový priamy kop Höflera Neuer reflexívne vyráža. 88min – Hölerovu strelu Neuer chytá. 90+1min – Tolisso dáva gól, ktorý ale pre ofsajd prihrávajúceho Choupo-Motinga neplatí. 90+3min – 2: 1 Kouassi neubráni Haberera, ten strelou prekonáva Neuera a strieľa kontaktný gól. 90+5min – brankár hostí vyráža strelu Gnabryho na roh. 90+7min – hlavný rozhodca Stegemann, namiesto 4, nepochopiteľne až po 7 minútach nadstaveného času odpíska koniec dnešného stretnutia. Hasan Salihamidžič: „Chválim tím, že sme vyhrali proti tomuto dobrému súperovi. Bol to super emotívny zápas.
12min – domáci brankár chytá Coutinhovu strelu. 15min – 0: 3 Gnabry prihráva pred bránku Kimmichovi, ten posunie loptu na Zirkzeeho, ktorý sa obtočí okolo Rudyho a strelou pošle loptu do bránky. 30min – domáci striedajú Bruun Larsena za Ribeira. 34min – 0: 4 odrazená lopta po strele Zirkzeeho sa dostáva ku Coutinhovi, ktorého strelu ešte po ceste tečuje Ribeiro za chrbát bezmocného brankára Baumanna.
73min – Müllerovu strelu spoza šestnástky brankár Trapp chytá. 74min – 2: 1 lopta sa po osi Goretzka-Davies-Kimmich dostáva k Lewandowskému, ktorý strelou prekonáva brankára Trappa. 77min – hostia dvojnásobne striedajú. Kohra za Dosta a Ilsakera za Torróa. 79min – po priamom kope hostí hlavičkuje Torró nad bránku. 86min – striedame Goretzku za Martíneza.
S predĺžením zmluvy od Kingsleyho, Joshuu Kimmicha a Leona Goretzku sme tomu položili pevné základy. “ Kingsley Coman: „Som veľmi šťastný, pretože FC Bayern je jedným z najlepších klubov na svete a viem, že tu mám ešte veľa príležitostí a veľkých cieľov. V klube som od roku 2015 a cítim sa tu ako vo veľkej rodine. Všetko je tu dokonalé. Moje najlepšie futbalové roky sú ešte predo mnou a som rád, že ich strávim v FC Bayern. Mojím najväčším cieľom je opäť vyhrať Ligu majstrov a tentoraz spolu s našimi fanúšikmi, prosím. “ Robert Lewandowski sa stal v Poľsku Športovcom roka 2021 09/01/2022 Robertovi Lewandowskému sa v jeho rodnej krajine opäť dostalo veľkej pocty.
Každý by si to mal uvedomiť. V minulosti si veľa hráčov v FC Bayern uvedomovalo, čo je tu možné. A nikto neľutoval, že tu zostal dlho. “ Budú dvere vašej kancelárie vždy otvorené pre hráčov, ako to bolo v prípade Karl-Heinz Rummenigge a Uli Hoeneß? Kahn: „Samozrejme. A pozrite sa okolo seba: Mám tu dokonca dvoje dverí (smiech). Na začiatku pandémie to bolo pre mňa ťažké, pretože som kvôli hygienickým pravidlám mal s tímom malý kontakt.
Pán Kahn, stôl vždy odráža osobnosť jeho majiteľa. Čo o vás hovorí váš stôl? Kahn: „V zásade sa cítim pohodlnejšie s obmedzenejším štýlom. Myslím si, že keď máš v hlave veľa vecí, tebe osobne pomáha, že je všetko dobre zoradené. Čím je kancelária minimalistickejšia, tým ľahšie sa na ňu sústredím. “ Pre generálneho riaditeľa to môže byť zvláštne, pretože v konečnom dôsledku ste to vy, kto musí robiť rozhodnutia.
Preto všetci práve teraz stíhajú FC Bayern. V súčasnosti sme považovaní za najlepší tím na svete a to znamená, že sme tím, ktorý chce každý poraziť. O to dôležitejšie je, aby sme s optimizmom a predovšetkým spoločnou prácou zabojovali. Paríž teda nebudeme brať na ľahkú váhu. “ Motto St. Germain znie: Ici c’est Paris, čo v nemčine znamená niečo ako „This is Paris. (Toto je Paríž, pozn.
Red Bull Salzburg - AS Rim - Europska liga play off - Vstupenky
Myslím, že je to úplne v poriadku. Nakoniec, samozrejme, ide o tituly. Môžem sa však úplne stotožniť s tým, že FC Bayern má medzitým nárok na to, aby inšpiroval svojich fanúšikov. Mali by sme sa to neustále pýtať: Ktorý hráč zapadá do našej mentality? Tento klub je špeciálny. A ak je „Mia san mia“ viditeľná zvonku, je to minca, ktorá sa použije pri rokovaniach s hráčmi, ktorí by išli inam. To je presne to, čo je dnes rozhodujúce: že združenie niečo vyvíja a ponúka niečo, s čím sa hráč môže stotožniť.
FC Red Bull Salzburg - Wikipédia
Zvládli sme to výborne. Nakoniec sme to domov priniesli vytúžené. Bolo to pre nás pekné víťazstvo vonku. Všetci sme samozrejme radi, že Leon je späť. Jeho dynamiku a atletickosť jednoducho nemá veľa hráčov na tejto pozícii. Takže sme radi, že je späť. “ Thomas Müller: „Na ihrisku bola naozaj zábava. Atmosféra na štadióne bola skvelá, k tomu treba Freiburgu pogratulovať. Freiburg nám to sťažoval najmä v prvom polčase. Boli sme trpezliví a obratní. Dobre sme zareagovali na výrovnanie na 1:1, takže sme spokojní. “ Leon Goretzka: „Naši fanúšikovia vytvorili skvelú atmosféru. Pri rozcvičke som mal husiu kožu. Vbehnutie do rohu na bránku bol moment, na ktorý som dlho čakal. Je tam veľa záťaže. Som tak šťastný.
54min – Rudy odcentruje priamy kop na Nordtveita, ktorý pošle loptu hlavou nad bránku. Následne vidí Pavard žltú kartu za faul na zakončujúceho Nordtveita. 60min – hostia striedajú Beboua za Dabbura. 71min – Neuer vyráža gólovú strelu Zubera. Následne hostia dvojnásobne striedajú. Grillitscha za Ribeira a Larsena za Baumgartnera. 72min – Hübner dáva gól, ktorý ale hlavný rozhodca pre ruku pri spracovaní lopty neuzná.
Počas karantény sa Coman bude udržiavať v kondícii vďaka počítačovému tréningu. Claudio Pizarro sa stal veľvyslancom FC Bayern FC Bayern podpísal zmluvu s Claudiom Pizarrom, ktorý sa stal ďalším veľvyslancom klubu. Vo svojej novej úlohe bude dlhoročný útočník nášho mužstva pomáhať šíriť vo svete meno, tradíciu a hodnoty FC Bayern.
6. zapožičaný do Manchestru United. Prajeme mu veľa úspechov v druhej polovici sezóny s United. “ Prichádza João Cancelo Vedenie nášho klubu sa s Manchestrom City dohodlo na príchode João Cancela. 28-ročný portugalský reprezentačný obranca prichádza na hosťovanie do konca sezóny s následnou opciou na trvalý prestup, pri ktorom sa hovorí o sume 70 miliónov eur. João Pedro Cavaco Cancelo sa narodil 27. mája 1994 v portugalskom Barreiro neďaleko hlavného mesta Lisabon. V roku 2008 nastúpil do renomovanej mládežníckej akadémie Benficy Lisabon cez svoj mládežnícky klub FC Barreirense.
Následne naši štvornásobne striedajú. Comana za Musialu, Lewandowského za Choupo-Motinga, Kimmicha za Rocu a Gnabryho za Saného. 84min – striedame Daviesa za Sarra. 85min – 1: 3 po chybe Sarra, ktorý zabudne vybehnúť so spoluhráčmi z ofsajdovej pasce sa k lopte dostáva Rashica, ktorého strelu Neuer vyráža len ku Füllkrugovia ten pohodlne pošle loptu do bránky. 89min – domáci striedajú Augustinssona za Dinkciho. 90+3min – Füllkrug pošle loptu strelou nad našu bránku. Hlavný rozhodca Gräfe odpíska koniec dnešného stretnutia. Hansi Flick: „Bolo to bezpečné a viac ako zaslúžené víťazstvo, ktoré mohlo byť aj vyššie.
66min – hostia striedajú Bittencourta za Aguho. 72min – hostia striedajú Möhwalda za Mboma. 80min – tréner hostí Kohfeldt vidí za protesty proti rozhodnutiu hlavného rozhodcu žltú kartu. 84min – Saného spätná prihrávka si nájde Choupo-Motinga, ktorý z päťky spáli 100% šancu, keď prekopne bránku hostí. 87min – po chybe našej obrany postupuje Sargent sám ne Neuera, ten jeho gólovú strelu rukou vyráža do bezpečia. 90+1min – hostia striedajú Rashicu za Chonga.
Po zmene strán sa v 52. minúte presadil Choupo-Moting, ktorému na gól opäť prihral Musiala. Musialovi sa podarilo aj skórovať, gól ale pre ofsajd nemohol byť uznaný. Následne sme hru až do konca zápasu kontrolovali, domácich k ničomu vážnejšiemu nepustili a na svoje konto si zaslúžene pripísali 3 body. S akým náskokom budeme zimovať na čele tabuľky sa rozhodne až po odohraní posledných 2 zápasov jesene Mainz-Frankfurt a Freiburg-Union Berlín. FC Schalke 04: Schwolow – Brunner (75. Aydin), Yoshida, Matriciani, Mohr (66. Kolodziejczak) – Král, Krauß – Karaman (59. Larsson), Drexler (75.
Představení soupeře: FC Red Bull Salzburg | sparta.cz
73min – Tolisso padá v šestnástke, penalta sa ale nepíska. 74min – Baumgartlinger sa dostáva do šance, ktorá končí strelou nad bránku. 80min – 4: 1 Kimmichov rohový kop pošle Lewandowski hlavou do bránky. 81min – striedame Lewandowského za Zirkzeeho a Müllera za Cuisanca. 82min – 4: 2 Zirkzee postupuje sám na brankára hostí, ten jeho zakončenie nohou vyráža. Následne na druhej strane Pavard zaváha v rozohrávke, Zuber mu zoberie loptu a prihrá ju Dabburovi, ktorý sa obtočí okolo Alabu a prestrelí Neuera.
ONLINE: Bayern Mníchov - Red Bull Salzburg (Liga majstrov
83min – striedame Boatenga za Odriozolu. 84min – Alaba vidí žltú kartu za úmyselnú hru rukou. 87min – Dabbur sa ocitne sám pred Neuerom, jeho zakončenie hlavou ale minie našu bránku. 90+2min – 4: 3 Pavard pošle loptu pri obrannom zákroku nešťastne do tyče našej bránky, od ktorej sa lopta dostáva ku Dabburovi a ten ju pohodlne pošle do bránky. 90+5min – napriek 4 nadstaveným minútam odpíska hlavný rozhodca Stegemann koniec dnešného zápasu až v čase 95:26. Jeho hvizd ale znamená náš postup do štvrťfinále.
Preview zápasu Red Bull Salzburg - AS Řím, předzápasové